Nároky básníka

Nároky básníka

Anotace: O. B.

roztříštil jsi zákon na tisíc kusů
zbořil jsi můj chrám a nechal plebs
aby plodil neřád

ukradl jsi můj oheň
přijal jsi jablko
počal poskrvněně
smál ses mrtvým
kadil jsi a šahal dívkám na prsa
šel jsi se spolužačkou na záchod
nandal sis kondom
jenže se ti svléknul,
takže je možná těhotná?

- co mně na tom?
jsem člověk
subjekt
svoboda
Prométheus
Dionýsos
Titán
básník
Vítězslav Nezval
Victor Hugo
Vergilius
libido
superego
ego
id
Autor ludmil, 20.04.2010
Přečteno 257x
Tipy 2
Poslední tipující: už nemusím, ewon
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí