hajzl

hajzl

půl pátý ráno
zoufalý úprk deštěm
doprostřed snu

tvůj byt tvrdě spí

zdi se otřásají motorovou pilou
sousedova chrápání

...

v noci potkal jsi ho na nádraží
svítící světlo v tunelu
za tenkou stěnou bzučela
voda padající do umyvadla

průvodčí si právě čistil zuby
plival velké krvavé kapky do vodovodní trubky
co končí kdesi v pobaltí

jenže tobě se nešlo vysrat

mohl jsi jen tiše sedět
rozhlížet se po kabince
číst sprostý nápisy
a usilovně tlačit

koukat skrz své stehenní chlupy
na okraj bílé mísy
čekat závěrečné odplivnutí
paradontidického vlakohoniče

nešlo skončit jinak

...

....

...

tvrdě jsi usnul

....

...

....

probuzení bylo nadmíru vzrušující
bez peněz, dokladů
ale s osvobozujícně prázdnými střevy

vydal jsi se k domovu

...

půl pátý ráno
zoufalý úprk deštěm
doprostřed snu
Autor Vodoměrka, 21.04.2010
Přečteno 328x
Tipy 4
Poslední tipující: carodejka, Sleepwalker
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nebyl to celý sen?
Ráno s blátem na hřišti ale bez akutní potřeby?
:)

22.04.2010 17:25:00 | Sleepwalker

ne, že by to nemělo grády - průvodčí plive krvavé sliny, co skončí někde v Pobaltí, tobě nejde dokončit tělesná potřeba a pak Jsi "total vyholenej" - bez dokladů... ***

21.04.2010 08:37:00 | ROMAN LOHNERT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí