Stříkačka

Stříkačka

Anotace: Co znamená taková jedna obyčejná tajemná stříkačka nevinná?!

Stříkačka
tajemná, svádí
pohledem sjíždím
tolik mě vábí
do ruky uchopit
slast ucítit
požitek, láska, nenávist
sílu pocítit
energie
láska a nenávist
co o tom ty víš?!

Nikdo to nechápe
jen ten, co to zná
co pro nás znamená
jedna stříkačka tajemná
co v sobě ukrývá
do žil se protíná
do krve

Pak už se jen nadechnou
feťáci
co mají stříkačku tajemnou...
Autor Gaia.M, 21.04.2010
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí