Motivace

Motivace

Anotace: Tak nějak se přečtenim tohodle chci každej den motivovat,abych jel na 100%

Mít sen,
Mít pro co žít…
Žít na plno každý den,
Smysluplně na tomhle světě být…
Hnát se lví silou kupředu!
Nelitovat, neohlížet se a dál jít!
Občas si říkám „to už nesvedu“…
Ale musím přeci tu neutuchající touhu mít!
Musím jít dál,
Za hranice svých možností,
Nelitovat se, nepropadat v žal,
Ale rozšiřovat svůj obzor dovedností…
Musím vidět cíl,
Hnát se za ním silou golema,
Nevím kolik musím ujít ještě mil,
Ale nechci už padat na kolena…
Ve chvíli slabou,
Zhluboka se nadechnout,
Naše víra a sny znovu vstanou,
Nesmíme je nechat zaniknout …
Hrdě hledět vzhůru,
Nebát se…
Už více nepadat dolů,
Usmát se…
A jít vpřed!
Autor Kamen s.r.o., 21.04.2010
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí