Nebožtík na světě

Nebožtík na světě

Anotace: Chci odejít, dej mi naději

Sbírka: Noční košilka

Nebožtík na světě

Brzy tu už víc nebudu
Já, ten mrtvý mezi živými
Sám, netuším svou smrt, jen v ní doufám
jsem již mrtvý, nebo ještě trpím?
Jsem-li živý/mrtvý jsem andělem smrti
Nikdo mi nic ani neřekne, obyčejní lidé
akorát zrazují
Jediné, co si přeju je klid, nebo ať mě
všecny oceány zaplaví svou silou
a odvedou si mě daleko, půjdu s nimy
aspoň nebudu sám, pořád
vím toho tak málo, vím, je toho málo, ale cítím, že vím až moc
už nechci nést tohle břemeno
Chci odejít, dej mi naději
nemám nic
ani sebe
nejsem sám, nemám sebe
Já...nejsem...
Přečteno 294x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ale jsi,podívej jaké jsi sem napsal pěkné dílko a sám tu také nejsi,jsme tu MY a celé modré nebe.Posílám Ti culíčky do tváře,aby se usmívaly:-)))

21.04.2010 17:16:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí