Píseň

Píseň

Anotace: ...

Koneckonců vždyť je to jen píseň
nic zázračného
pár tónů které jsi neznala
tak proč se schováváš za zdí
vedlejšího pokoje
a škrábeš na dveře
až mi z toho srdce buší

Můžu pokud by jsi chtěla změnit pár slov
třeba nenávist za lásku
ale už to nebude od srdce
a to by jsi přeci nechtěla
nebo ji mám hrát místo v mol tak v dur
sama však víš že by to neznělo dobře


Za chvíli k tobě přijdu
tak zatím zapal svíčku
ať konečně dohoří
pak ji můžeme pošlapat a hodit do trní

Jen jestli se nám bude chtít
Autor Dreamer.Z, 21.04.2010
Přečteno 214x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, Demedalex, Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné

21.04.2010 22:02:00 | Demedalex

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí