Lavička

Lavička

Anotace: ...

Sedím na lavičke
ruch veľkomesta,
sa mihotá naokolo
ako hmyz vo svojom kráľovstve.

Vietor zapretý do plachiet
s kúskom trávy nepohne.
Príbeh z tečúcich riek
zauzlený na konci .

Letci svetom
vznášajúci sa
na krídlach prírody.

Okolie zabudnutej lavičky
pripomínajúce výkriky bojov.
Prázdne miesto vedľa,
ktoré už nikto neobsadí .

Nebo svojim pohybom
zatieňuje slnko,
a viem, že je
čas už isť.

Budúcnosť spojená prítomnosťou ,
sedím na lavičke,
vytiahnem papier , čakám
či je aj niekde ďalšia lavička.
Autor mMichalj, 21.04.2010
Přečteno 236x
Tipy 4
Poslední tipující: susana načeva, Jiná, Agniezka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí