Když sejdeš z cesty

Když sejdeš z cesty

Anotace: ...

Když sejdeš z cesty
a tvé slzy skanou
na kámen s lety dvou sty,
nemrhej nadějí planou.

Neotáčej se zády
ke svému životu,
bojuj i s pády,
jinak pocítíš nicotu.

Zatni své pěsti
a věř v sebe,
štěstí chytej v hrsti,
jednou se snad povede.

S hlavou vztyčenou
jdi cestou nesnadnou,
možná budeš hrdinou,
nebo hvězdou odpadlou...
Autor Aurora., 21.04.2010
Přečteno 258x
Tipy 8
Poslední tipující: UCET KE ZRUSENI, Alasea, Pythonissa__, CULIKATÁ, Giginka, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí