Zvony v pyžamu.

Zvony v pyžamu.

Anotace: ...

Po ránu slunce hlas oblaka rozetne,
ve větru utone střízlivý hlas,
opilý anděl se probouzí v poledne
a láhev obrátí na jeden ráz.

Obrátí,usedne a hlasem zapěje,
že slunce do tmy nám bude dál péct,
svit boří sněhy i ledové závěje,
zvony se z pyžama nemaj čas svléct.

Nevadí,v pyžamu téz kážou zázraky,
ocel zní v ulicích,radost,pláč smích,
minulé noci dvě byly zas na mraky,
v ovzduší nejeden ucítil líh.

Dvě noci letní,ty dvě noci opilé,
nedají žízeň svou na sobě znát,
jásají zvony pod pláštěm otylé,
nedají nikomu dvě noci spát.

Třetí a čtvrtá noc,konec je nekonec,
k andělům přidal se sám pekel pán,
zvonům se z pyžama nechce ven nakonec,
zpívat,pít,nedělat,chtěj patřit k nám.
Autor Zdenek, 21.04.2010
Přečteno 255x
Tipy 17
Poslední tipující: carodejka, nejsembásník, lennerka, labuť, CULIKATÁ, Markéta Hl., Psavec, Mbonita, WAYWARD, NikitaNikaT., ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkná.))

09.05.2010 01:11:00 | carodejka

chytlava. a velmi sa mi paci :)

30.04.2010 16:44:00 | lennerka

Velmi krásně napsaná.Moc se mi líbí.

22.04.2010 06:26:00 | CULIKATÁ

...za ST

21.04.2010 20:11:00 | WAYWARD

Pro je na supe Tip dlouho sem si tak hezky nepočetla ...

21.04.2010 19:56:00 | Nefinečka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí