Pomsta sladké beznaději

Pomsta sladké beznaději

Anotace: ...

Beznaděj, konečně bourá mé hranice.
Sražen, padám na kolena.
Potupně zírám jí do očí.
Je šťastná, je tak spokojená.

Nevěřícně lehám na zem.
Distancuji se od světa.
Možná že jsem blázen,
ale příjde odveta.

V očích plápolají mi květy.
Teď já! – bourám hranice
a tvořím světy!
Autor eddy1 1 11, 21.04.2010
Přečteno 230x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí