Kocour Mikeš aneb konec Kocoura

Kocour Mikeš aneb konec Kocoura

Anotace: Reakce na bláznivé reakce.Aneb básnička na melodii písně Jarka Nohavici pane Prezidente.

Prosím vás pane Lado
prosím vás co se děje
zapnu si večer zprávy
a koukám jako tele

Prosím vás pane Lado
zas prý je oheň na střeše
prý Romové se bouří
prý na Mikeše

Prosím vás pane Lado
já tomu nerozumím
do školy jsem chodil
a počítat umím

Prosím vás pane Lado
vy nám to vysvětlíte
že cikáni nekradou
my tomu uvěříme

Prosím vás pane Lado
prosím vás za moje děti
opravte těch pár řádků
ať země se točí,at slunko svítí

Prosím vás pane Lado
dejte na naše rady
nebo nám kvůli Mikešovi
zas utečou do Kanady

Děkuju vám pane Lado
děkuji za naše děti
děkuju za Mikeše
Zdar ať slunko svítí
Autor warčelák, 21.04.2010
Přečteno 549x
Tipy 4
Poslední tipující: Divoženka1, Psavec, Agniezka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí