Hladová vzpomínka

Hladová vzpomínka

Anotace: díky všem

Do tajemné závrati jsem se propadla.

Vzpomínám a ono to bolí.
Loudám se srdeční metropolí.

Jako rána otevřená - hnisá.
Vzpomínka pořád se lísá.
Ať už se zatáhne strašně to bolí.
Do noci slzy polštáře solí.

Bylo to krásný bylo to fajn.
I tak si nejkrvavější ze všech těch ran.

Co bylo mám nechat prý zasebou.
Zahodit vzpomínky prošlé spotřebou.

Často je krmím a barvím.
Nakonec stříbrním umřou a odchází.
Srdci lži ve prospěch prochází.
Autor mexx, 21.04.2010
Přečteno 304x
Tipy 14
Poslední tipující: Gabrielle, Bíša, Zorenka Ježková, Miroslav Možný, ilona, enigman, bloodysunset, CULIKATÁ, Agniezka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Stip...

09.09.2010 14:47:00 | Bíša

závratná...

26.04.2010 09:15:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí