Smetiště lidských odpadků

Smetiště lidských odpadků

Anotace: úryvek z dzogchen tantry upadéšy....a konečně žij jako lev a běž kam se Ti zachce

..a běž kam se ti zachce



zafoukal vítr
na smetišti dějin
prohnal se cáry lidských osudů
roztrhaných a zahozených..

..aby raději už nikdo neviděl
tu hromadu lidských odpadků
sesbírané z chodníků
..aby člověk dobře zapomněl

já už jsem toho spoustu vyhodil
pěkně zmačkal,roztrhal..
zametl a naložil
do koše vysypal

až jednou kráčím sám
mezi těmi bílými papírky
sehnu se pro jeden – já byl TAM!
a byl se mnou celý arch
Autor t'enhle ten, 22.04.2010
Přečteno 257x
Tipy 3
Poslední tipující: Pablo Kral, carodejka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je moc povedená

16.07.2010 18:28:00 | Radek.oslov.Šafárik

to je báseň o dávné minulosti ,žít je vlastně úplně jednoduché..člověk spálí mosty a jde

23.04.2010 00:13:00 | t'enhle ten

Pěkné a opravdu to tak někdy je, bude ale zase lépe on čas je nejlepší doktor.

22.04.2010 00:16:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí