Uzavřeno

Uzavřeno

Anotace: 2009

Sbírka: Návrat

Tak nápadně stejná chvíle

tak nápadně stejné místo

již po několikáté

tak nápadně stejná.



Armáda plavých cherubínů

vznášejících se nad místem neštěstí

a jeden

jen jeden z nich

poprvé ve službě

poprvé v tak vysokém postavení

zklame - li boha

bude vyhnán a zatracen.



Davové šílenství vyvolané proslovem generála

lid je pobouřen

někdo miluje, jiný nenávidí.
Autor Jan Václav Znojemský, 22.04.2010
Přečteno 333x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí