Odpadek číslo 826

Odpadek číslo 826

Anotace: 2009 - v opilosti

Sbírka: Návrat

Ponocný v naší době
velmi absurdní nápady
pozdní večerní okamžik
826 kroků k domovu
procházející
na stupních vítězů
či velmi těsně pod nimi
ti strašní neomylní stratégové
na stupíncích
jen samé chytré věci.
čísla jsou čísla
slova jsou slova
ale čísla nejsou slova
a nikdy ani nebudou
to co bylo jednou jasně řečeno
jednou se z toho stane
až příliš zbytečný odpadek.
Autor Jan Václav Znojemský, 22.04.2010
Přečteno 261x
Tipy 4
Poslední tipující: WhiteSkull, Striga
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí