Gabriel

Gabriel

Anotace: nebudu kazit báseň okecáváním

Gabriel

V poledne slunce nad hlavami
kráčet nás nechá klidně vstříc
Gabriel Anděl v dlani podává mi
chléb bez žita a víno bez vinic

Dojdeme k místu, krása zde končí
Gabriel nechá mé duše půl
ať s půlkou druhou tiše se loučí
jméno je černé, mramorový stůl

Čas však počká, žádný spěch
čtu tvé jméno na tvém hrobě
Anděl v dlani tají dech
a já chci zůstat živá v tobě
Autor Malinka, 22.04.2010
Přečteno 273x
Tipy 8
Poslední tipující: Gabrielle, Modrý Anděl, Divoženka1, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc,moc hezké!Líbí.

22.04.2010 17:53:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí