Shoří

Shoří

.
myšlenky
v hloubce
skočily níž
barevné kreace
skončíly,
vždyť víš;
každá vteřina
životní hladina
od bílé
po žlutou
svět nezná hranic
tolik závislé
holky z dálnic,
všemi souzený
hlavně těma,
co si je kupují,
snad zapomenou
& hlasy z hlavy
utichnou,
spektra všech barev
ukrytá v duši
.
shoří
.
Autor bloumej očima, 22.04.2010
Přečteno 255x
Tipy 3
Poslední tipující: black-ladybird, susana načeva, synanceia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí