kam ztratil se smích....

kam ztratil se smích....

Anotace: *******************

KAM ZTRATIL SE SMÍCH….
Snad schoval se někam do kouta,
Tam přečká tmavou noc a srdce
Potěší až uslyší prvního ranního kohouta.

Snad lekl se toho křiku a hněvu
A čeká až uslyší lásku,dobrotu,něhu…
A třeba odešel,že nechce se ze zlobou prát,
Odešel a hledá někoho,koho může u srdce hřát..

Tak chodím jak tělo bez duše a nevím
Kde hledat ho mám.
Chodím a ptám se každého kdy vrátí se zase k nám..

Tedˇ zatím pláču a duše má chřadne,
Jen doufám že vrátí se dřív než celá
Neuvadne….
Autor kokyno, 22.04.2010
Přečteno 332x
Tipy 9
Poslední tipující: tato22, casla, kubikula.bm, CULIKATÁ, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jak moc ti rozumim

10.06.2011 10:30:00 | tato22

Culíky hledat u Culíka:-)))).

23.04.2010 10:10:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí