Myšlenky..

Myšlenky..

Anotace: Když začnete sčítat dny,nastupuje proud myšlenek...

Jen tak si listovat pamětí,vracet se myslí zpátky,
Jen tak tiše sedět a počítat mizející pátky,zbývá jen.
Film jak sen na zdi točí se ve víru vášní,
Žádná klapka či pauza se nekoná.

Ten pohled já znám ty místa kde jsem byl,
obraz se najednou slil v nepřehlednou smyčku.
Rozmotat netřeba jedeme dál,zkouším najít kličku,
a zastavit proud těch obrazů minulých.

Mé tělo by chtělo ale mysl má záměr s ním,
vzpouzím se,odmítám ale realita nad tělem vítězí.
Snažím se plout s touto zátěží,proud myšlenek
stahujíc mě zpět opět vyhrává.
Autor Medvídek@.., 23.04.2010
Přečteno 304x
Tipy 10
Poslední tipující: ilona, carodejka, Psavec, Matty09, Skalsky Pavel, CULIKATÁ, WhiteSkull, Divoženka1
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji za komentáře,jsem rád že mohu potěšit.

24.06.2010 03:11:00 | Medvídek@..

Úžasné,moc pěkně se mi to četlo!Moc děkuji za zážitek!

04.05.2010 16:08:00 | ilona

Hezké, citlivé a navíc cítiš krásu přírody, skvělé.))

26.04.2010 01:00:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí