Potichu zpívám

Potichu zpívám

Anotace: ...

Po špičkách, bosa, v pyžamu
Svým nočním můrám rovnou do chřtánu
Vše, co mám, cítím,
Že mě studí zem
Čas hůlkou máv, ve dví se půlí den
V okovech smutku, znám své prokletí
A Ty už taky nejspíš tušíš,
Že jsem v zajetí.
Na špičkách, bosa, k tomu v pyžamu
Svých nočních můr se dneska zastanu
Občas mi pošlou jedinečný kus
Zastávku, nás dva, prázdný autobus…
Autor Myška, 23.04.2010
Přečteno 455x
Tipy 16
Poslední tipující: Žluťák, Kapka, vodnař, Házté, drsnosrstej kokršpaněl, carodejka, Psavec, WhiteSkull, CULIKATÁ, Skalsky Pavel, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezoučké.))

23.04.2010 16:07:00 | carodejka

...zpívej a veršuj dál ...

23.04.2010 12:46:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí