Země

Země

Anotace: .....

Na křídlech vážky obletěl jsem svět,

abych tě spatřil země milovaná.

Široké pláně, úbočí řek,

steskami mírně propletená.

Skrápím tu zemi přívaly slz,
srdce mě bolí při tom pohledu.
Kráčeti po ní tak starašně chci ,
bohužel už to nesvedu.

Osud mi určil jinačí cestu,
než líbat mojí rodnou zem.
Z oblaků dolů snésti se můžu,
už jenom jako pouhý sen.
Autor Nefinečka, 23.04.2010
Přečteno 271x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, boomslang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí