Óda na lahvové pivo

Óda na lahvové pivo

Anotace: ...jen pro srandu králíkům :-D

Sbírka: Třesky plesky

Může býti v létě stupňů čtyřicet
stačí jen otevřít dvířka lednice
tam mám stupňů deset nebo dvanáct
od každého kousků alespoň patnáct

Pocit v ruce s lahvovým pivem
shledávám já světa osmým divem
jen co sňal jsem zátku z hrdla
nervozita z žízně ze mě spadla

Moje nadržené chuťové pohárky
lační účastnit se této pohádky
stačí jeden, druhý, třetí lok
na jistotě získává můj krok

Za pár okamžiků ocitám se na dně
pro další kousek odcházím ladně
plné basy mají nedaleko v Konzumu
s lahváčem si vystačím i bez rumu!
Autor Matty09, 23.04.2010
Přečteno 320x
Tipy 5
Poslední tipující: lonelymaiden, Kara Lee Exl, susana načeva, Niky88
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky lahváči za to, že jsi.

23.04.2010 23:04:00 | Psavec

Ach,hm,uau...oh...to já sů též parádní milovník tohoto parádního kvasů!Mňamky,slintám jako nenasytný kocour!

23.04.2010 19:15:00 | susana načeva

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí