Andělé nelétaví

Andělé nelétaví

Anotace: Závěrečná vsuvka...

Andělé chodí mezi námi,
znají nás, žijí, chtějí se smát.
Andělé, pro nás často známí,
tají svá křídla, mají strach.

Hledejme Anděly kolem sebe,
přátelé blízcí to bývají.
Neberme Andělům jejich nebe,
neb rány přetěžce přijímají.

Strážci duší praví
jsou Andělé nelétaví
Autor Duhová, 23.04.2010
Přečteno 306x
Tipy 5
Poslední tipující: martinaV, Zorenka Ježková, dream in emptiness, CULIKATÁ, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

KRÁSNÁ!Ano,jsou i andělé bez křídel-nejsi jedním z nich?

23.04.2010 16:31:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí