v ozvene

v ozvene

Anotace: ....

nevnímam cudzie hlavy
zaborený do stonky
sa ti prehrabujem listami

zvnútra obťahujem
všetky vystúpené žilky
sú čudne kľukaté

vlasy posypané pukmi
sa nenápadne dotýkajú
mojich koreňov

strácam sa v tuneli
a opuchnuté zreničky
ohlásili koniec

ešte naposledy som
zhlboka vydýchol
Autor MikroB, 23.04.2010
Přečteno 223x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí