Smrt na stáří

Smrt na stáří

Anotace: Není to báseň, spíše nezapomění...

Jaké to je zemřít na stáří... ve spánku?
Probudí se? Ví, že je konec? Ukane slza?
Nebo se sen promění v nekonečnost?
Co člověk cítí poznáme v životě jen jednou,
Až zemřeme na stáří

Jedna paní dnes na stáří zemřela...
Byla hodná a milá, bylo mi ctí ji znát...
Skleněný slon bude pod lampou vždy u mě stát
Jako vzpomínka na ni...

Nezbývá mi než jí do nebe popřát,
Aby se opět setkala se svým manželem
Ještě bych jí chtěla ale říct,
Že neodešla, ale bude v mém srdci mít navždy své místečko!
Autor Rockinpiru, 23.04.2010
Přečteno 468x
Tipy 3
Poslední tipující: zelená víla, CULIKATÁ, Kara Lee Exl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

že nebyla jen sen..

24.04.2010 01:40:00 | zelená víla

Hodně mě píchlo u srdíčka,smutné téma,mně velice známé:-((

23.04.2010 22:48:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí