Dívka...

Dívka...

Anotace: ...

Na lavičce v parku sedí samotná
nikoho sednout k sobě nepustí
jak říká je ji krásně
konečně vidí jasně
co s životem jejím stát se má

Není lepších chvil pro ni než je tato
rozechvělá je z doteků anděla
ten jediný ji zbyl
jediný pro ni se bil
když žít více na světě nechtěla

Na lavičce v parku seděla samotná
v paměti si její úsměv uschovám
a její hřejivé doteky
mi zůstanou v mysli navěky
její štěstí v kapse od tedy nosívám
Autor Dreamer.Z, 23.04.2010
Přečteno 324x
Tipy 3
Poslední tipující: Emmelia, Bíša, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se mi líbí Tvé verše, jsou nenucené, přesvědčivé, já jim věřím.

17.02.2011 17:33:00 | Emmelia

A kapsičku pořádně zapečeť,ať tam štěstíčko zůstane navždy!:-).

23.04.2010 23:21:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí