Poražte strom

Poražte strom

Poražte strom

Poražte strom, stíní
květina nemůže dýchat
Strom jí dusí, svou neustálou přítomností
zadusí ji

Jmelí využívá strom k přežití
jmelí žije stromem
strom žije květinou a svým dokonalým stínem
zadusí ji

Tělo a duše, splynou v jedno
ale jeden nemůže dýchat
jmelí využívá strom jako tělo, anděl smrti
zadusí ho

Strom cítí smrt, přeje si
uschnout, nemůže dýchat, sám se sebou
dusí ho jmelí, duše těla, stín soumrak nad rostlinou
zadusil ji
Přečteno 287x
Tipy 5
Poslední tipující: ilona, Květka Š., CULIKATÁ, rezina
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A člověk ho utne!
ST

24.04.2010 06:23:00 | rezina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí