Sobecká

Sobecká

Anotace: Ráda bych řekla, že žádná z básní "Povahy" není o mně. A jestli snad některá ano, stalo se to neúmyslně.

Sbírka: Povahy

Jen já, já a nikdo jiný.
Necítím kvůli tomu ani trochu viny.
Jsem tu jen já jediná,
mnou svět končí, mnou začíná.
Myslím jenom na sebe.
Já nic nechci od tebe.
Sobecká a malá,
každému se smála.
Však jednou na ni dojde,
její sláva brzy pojde.
A pak může klidně plakat,
až se bude smrákat.
Bude jen ona sama- nikdo jiný,
nikdo ji nezbaví pocitu viny.
Autor Prinzeschen, 24.04.2010
Přečteno 340x
Tipy 2
Poslední tipující: Zasr. romantik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Všechny jsou o Tobě, i když možná se v nich nevidíš! ST.

25.04.2010 17:52:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí