Pro Tebe

Pro Tebe

Anotace: ...

Sbírka: Pro Tebe

Snad slyšel si mě, slyšel si mě brečet?
Seděla jsem v rohu koupelny, rozsypané prášky
a z rukou tekla krev.
Snad déšť můj pláč přehlušil.

Tak slyšel si mě, slyšel si mě volat?
Chtěla jsem vše vrátit zpět,
snad přehlušil mě cizí zpěv.
Volala jsem, však docházel mi dech
a život z těla unikal.

Tichou modlitbou jsem tě začala prosit:
"Snad odpustíš mi všechny rány,
snad zapomeneš na to, co se stalo.
Už vím, jak to bylo mezi námi,
že dala jsem ti málo."
Autor The God, 25.04.2010
Přečteno 251x
Tipy 2
Poslední tipující: NováEli, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Psycho...

(Asi bych měl mlčet, ale nějak to nedokážu, takže kdyžtak sorry...)

26.04.2010 02:45:00 | RadagastCZ

Snad tě někdo slyšel,
snad novou cestu našel...

25.04.2010 09:49:00 | NováEli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí