Upíří

Upíří

Anotace: Jedna tak trochu jiná...

Sbírka: Povahy

Velké oči jasné,
hebké dlaně spásné.
Nádherná se zdá,
však jednu chybu má.
Trochu větší zuby skrývá,
proto se moc neusmívá.
V noci ve vampýra se mění,
když se oddávají lidé bláhovému snění.
Z krků slečen, mužů, žen,
pije krev a vydá sten.
Z nehrané rozkoše, co cítí,
když skupinu A zrovna chytí.
Upírci jsou moc milí,
nechte ji pít ještě chvíli.
Autor Prinzeschen, 25.04.2010
Přečteno 249x
Tipy 3
Poslední tipující: E., Gre_P, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ne,ne-bojim,bojim:-)

25.04.2010 15:07:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí