Škola

Škola

Anotace: OOO.. téměř pravda.. :)

Chodíme tam s kamarády,
pokecáme si tam rádi.
Je to místo plné zábavy,
plné super nálady.

Učitele zabavíme,
tahák rychle připravíme.
Jsme kolektiv do nepohody,
ale někdy naše hlody?

To je prča veliká,
někdo se na záchodě zamyká.
Záchody jsou počmárany,
v oknech zbyly už jen rámy.

Škole velký výbuch hrozí,
utíkají nám z ní mnozí.
U rybníka se sejdeme,
společně se projdeme.

Skončíme u zastávky,
všude slyším nadávky.
Je to hrůza veliká,
kultura tu zaniká!!!
Autor Gapa, 25.04.2010
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí