Žalm nezaujatého studenta

Žalm nezaujatého studenta

Anotace: poránu v Trafice..

Kafe s cigárem po ránu
- zas jen další den za školou
bude to někdy jiný?
budem se tu plácat v nesmyslnosti?

hudba z rádia křičí
cinkají lžičky o stěny hrnečků
teplé zatuchlo a tlumené světlo
to je svět lidí, co nechtějí

nekuřácký prostor – běž ven
rozfoukaný popel po dlažbě
filtry kam se jen podíváš
a nikdo nechce plnit povinnosti

košile s obrázkem naruby
známé tváře a tichý hovor
mrazivé slunce a bílý kouř
to je svět lidí, co nechtějí

není co dělat, vždyť je pátek
a budou prázdniny
říkej co chceš
a vyser se na lidi, co chtějí…

(24. 10. 08)
Autor Strixa, 25.04.2010
Přečteno 233x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ne.

02.08.2010 14:56:00 | Strixa

naráží to na svobodu citové chladnosti (popřípadě i asexualitu)?

30.07.2010 23:48:00 | 11477

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí