Kdybych byla..

Kdybych byla..

Anotace: aspoň na chvíli..

Sbírka: 2010 Patetická potvora s kyselým úsměvem

Kdybych byla řezbář
z dubové dřeva vykouzlila bych madonu
krásku s kyprými tvary

Kdybych byla rybář
tak v kaluži utonu
a ozdobím svým tělem máry

Kdybych byla kurtizánou
láska by dostala nový rozměr
po levanduli voněly by mi vlasy

Kdybych byla zvěří štvanou
poslední tón života by dozněl
slaná slza schvátila by řasy

Však jsem jen...
Autor Satha, 26.04.2010
Přečteno 294x
Tipy 8
Poslední tipující: hašlerka, Doradan, contionor, CULIKATÁ, WAYWARD, nejsembásník
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jsi romantik,
co své pocity namaluje do rýmu,
stačí lásky mžik,
a ze slov je dílko plné kanýrů...

26.04.2010 07:15:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí