Smrti stín

Smrti stín

Anotace: ...jenže smrt je paní zlá, nevrátí už to co má...

Zloba má a zloba tvá
Zloba co zde zůstala.
Nevyřčené slova tvé
volají až do nebe.

Chceš-li najít smrti stín
řiď se radou jedné z víl.
Ukáže ti cestu vpřed
otočit se nesmíš zpět...

Půjdeš dlouho krajinou
řízen budeš vidinou.
K cíli jednou dorazíš
snad i smrt pak porazíš.

Budeš prosit o lásku
co se splete z provázku.
Budeš prosit o svůj sen
co se skryje když je den.

Jenže smrt je paní zlá
nevrátí už to co má.
Nikdy už ji nespatříš
už k ní prostě nepatříš.

Její oči jsou jak len
zavřené už budou jen.
Její tělo chladný led
tak se otoč a jdi zpět.
Autor Izza, 26.04.2010
Přečteno 266x
Tipy 6
Poslední tipující: 4LJFilip, ilona, Zorenka Ježková, Live to fight, dark evelyn, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Slova a srdce-když se to spojí,je z toho úžasná kombinace!To mi věřte:)

14.05.2010 03:32:00 | Zorenka Ježková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí