co všechno

co všechno

Anotace: aa

Co všechno…

Zbytečný kecy
Nezbytný věci
Rozpustilost
Nezkrotnost ega
Suzanne Vega
Nevědomost

Mlaďounký holky
Maštěný vdolky
Pýcha a zlost
Rodina, děti
Prachy a smetí
Nenažranost

Dvoukolá „kráska“
Podmínky, láska
Neupřímnost
Kručení břicha
Obavy z ticha
Spokojenost

Lenost a zvůle
Radostné chvíle
Soustředěnost
Ta trocha navíc…
Vzpomínky „na nic“
Tvrdohlavost

No je toho dost…
Autor trentatre, 26.04.2010
Přečteno 266x
Tipy 6
Poslední tipující: danaska, strašidýlko-střapatý, CULIKATÁ, Agniezka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné, obsahem i formou.

26.04.2010 15:31:00 | danaska

dobře se to čte, krásné co všechno se dá vyjádřit slovy,ST

26.04.2010 15:00:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí