Drahá neti

Drahá neti

Anotace: Přání další neteři k svátku.Krátké-stručné.

Drahá neti

K Tvému svátku
na památku
aspoň zlatku
č i l i

Peněz jako smetí
když se neuklízí

štěstí trochu,málo
aby se nezdálo
že nejsme ještě cizí

zdraví velký kopec
teď je potřeba
jako skýva chleba
vidíš nejsem sobec.

A vůbec strýc Reb
Autor Rebelek, 26.04.2010
Přečteno 248x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí