sen

sen

Anotace: jsem snílek a tohle je má verze proč člověk vlastně sní

Jak smutný,dokáže člověk být,
jaký smysl,má vůbec život?
Proč člověk,musí o svém štěstí snít,
když sny jsou jen podvod?

Sen si člověk vždycky vysní,
pak snaží se ho realizovat.
Je to jako s písní,
co snažíš se zapamatovat.

Tu svou písen se učíš,
ale vytrácí se ti z hlavy.
Pak když se ráno probudíš,
nevíš ani co kdo pravý.

Pak přemýšlíš o čem písen byla,
proč si jí nepamatuješ?
Přece se za noc slova nezměnila,
a tak dál životem pokračuješ.

Já sám si myslím,
že sny,nás drží při životě.
Proto život,si ve snu kreslím,
a doufám,že přidá my na kvalitě.

Protože aš jednoho dne,
se ti splní všechny tvé sny.
Slunce za hory zapadne,
a tak skončí i tvé dny!!!
Autor mikky47, 26.04.2010
Přečteno 283x
Tipy 2
Poslední tipující: kleopatra.sedma, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Snění je krásné... i tvá básnička :)

26.04.2010 19:32:00 | kleopatra.sedma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí