Zmatená...

Zmatená...

Anotace: zmatená.. syrová.. neupravená... MYŠLENKA

Za poslechu Plíhala
raděj jinde by líhala
v letu posrala ji můza
zdá se, že to bude hrůza

humor ticha
neznaje ironie
škroukání břicha
ano ta symfonie

ruka schová se za zády
žereš za letu ovády
vískám Tě ve vlasech
ztrácíš se v ohlasech

mžourám do slunce
dýchám do konce
ležíme tu na trávě
vlasy Ti voní po kávě

Ty, ale sedíš jinde
Ty milovanej xindle
smrt v úsměvu
řev v projevu

a nenávist sedí opodál
láska vrníc čumí v dál
a já tu ležím v klubíčku
zraněná jak v uzlíčku

tvůj pláč nese se peklem
myslíš že sse tě tu leknem?
říkají Ti cit, pocite
no Vám co se tu tak dvoříte
no Vám co hráze boříte
Miluju a nenávidím....Tebe
Autor vílí křídla.., 26.04.2010
Přečteno 312x
Tipy 7
Poslední tipující: Quigleika, jedam, Vlk v rouše, Nefinečka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

skvělý!

27.04.2010 12:58:00 | Majdalénka

líbí se mi :)

26.04.2010 21:19:00 | Vlk v rouše

a sakra .... DD

26.04.2010 21:18:00 | Nefinečka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí