Andílek strážný

Andílek strážný

Anotace: ..nemáš tušení, že tu jsem a že mě vidí zkušení..

Mám své bílé šaty
Mám svá malá křídla
Já tě hlídám a ty
Děláš pěnu z mýdla

Bublinky foukáš ke mně
Nemáš tušení
Že tu jsem a že mně
Vidí zkušení

Studuj bílé přízraky
Zahlédneš mě, slibuji
Věř chvíli v zázraky
Prstem do mlhy maluji

Sedávám na tvé posteli
Pokaždé když v noci usínáš
Stála jsem na stejné koleji
Jsem tu i když zhasínáš

Zvedni hlavu a uvidíš
Panenskou postavu s křídli
Co chrání tě i když spíš
Sedíme na jedné židli

Jedeme stejným vlakem
Drncáme na kolejích
A střílíme stejným prakem
Po srdcích v závějích
Autor Lina, 26.04.2010
Přečteno 242x
Tipy 7
Poslední tipující: Čoki, Psavec, Labanda, CULIKATÁ, ilona, Nefinečka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Baruško, nádherně si umíš pohrát se slovíčky.

03.05.2010 16:12:00 | Čoki

st nádhera

27.04.2010 14:22:00 | Labanda

andělská ...

26.04.2010 21:36:00 | Nefinečka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí