Paradox

Paradox

Anotace: ...

Sbírka: Maluji

Já tulák v potemnělé poušti,
jak piják, bez kapičky vína,
není, hledám, vede mě víra.

Jak láska plna nenávisti,
jak hrobař, smutný, bez lopaty,
Planetko marnivá, hle Ty.

Jak tulák v potemnělé poušti,
Jak lávka, dřevěná, bez prken,
stojím tu já, sama, stále jen.
Autor Zazuy, 26.04.2010
Přečteno 277x
Tipy 4
Poslední tipující: roztoč_v_mé_hlavě, CULIKATÁ, Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

můžeš se rozhodnout, že už sama nebudeš..

27.04.2010 06:48:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí