Borned in Czech Republic

Borned in Czech Republic

Anotace: Někde to začít muselo

Když se dva rádi mají,
to pak zábraný neznají,
jebe to a jebe,
je to kousek nebe.

Tak to bylo i s mýma rodičema,
potkali se,zamilovali,co s něma.
Otec rebel,džíny nosil,vlasy do půl pasu,
matka šprtka,doktorka,uměla si vybrat klasu.

Vzali se,začali spolu žít,
otec naštěstí nezačal moc pít,
chtěli mít dítě,tak na svět přišel můj [bro],
velké dítě,porod dlouhý,máti bylo mdlo.

Žili si pěkně, byli šťastní,
matka na mateřské,byt měli vlastní,
a když bratrovi bylo pět,
další děcko mít,začalo se chtět.

Tak jsem se zrodil při ejakulaci já,
mezi miliony spermií zvítězila ta má.
Nejdřív sem byl jdne buňka,pak dvě,pak čtyři,
a za 9 měsíců už si to z plodové vody mířím.

Byl jsem mále škvrně,mále packy,čtyři kila,
naštěstí mě ta sestřička od placenty umyla,
všude krev,všude řev,všude slzy,
co to porodili,poznají už brzy.

Prso k dispozici dvacetčtyři sedum,
mňamka mlíčko s imunitou,vyhneš se tak jedům,
Jak mě dotáhli domů,to byl konec,
v tu chvíli rodičům zacinkal zvonec.

Nechtěl jsem spát,jenom křičet,
ani na chvilinku jsem nemohl mlčet,
odradil jsem rodiče od toho mít dítě další,
naštěstí se to zlepší,až já budu starší.

Tuhle dobu si ovšem nepamatuju,
a za to evoluci tak moc děkuju,
protože mě tenhle svět musel tak srát,
když se musel celé noci řvát.

Moje první zpomínka,je to moje babička,
má žluté triko a mě na prdílku dopadne kapička,
asi jsem se posral,dostávám nové plínky,
to jsou mé mysli první zivé snímky.

Dostal jsem čistou plínku a pudr na prdel,
můj výkon v poskvrněné plínce asi dost smrděl,
ach jak jsem byl šťastný,moje milovaná babička,
při vzpomínce na ni mi vždy ukápne slzička.

Tak jsem se zrodil já,Bůček jmenovaný,
za tou přezdívkou klouček vypasený,
zde začíná příběh můj,tohle je bod nula,
od téhle chvíle má loďka po řece plula.
Autor Ante portam inferam, 26.04.2010
Přečteno 365x
Tipy 3
Poslední tipující: amores peros, Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

S U P E R ! ! ! ! :D

27.04.2010 18:18:00 | amores peros

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí