Ukradli mi den

Ukradli mi den

Anotace: Nevím co dodat

Ukradli mi den a já jsem nedbala
poslali za sebe otazník
neumím odpovědět
v noci se všechno bludem zdá
a ve dne -ve dne nevím co mám vědět

chtěla bych nakreslit křídou radost na chodník
a vedle slunce co se kryje do peřiny
jenže já bývám v noci královnou
a ve dne –ve dne jsem jen plná viny

ukradli mi slovo a já je nechala
poslali za sebe vykřičník
nevím co chtěli získat
ve dne je každá prohra zlá
pak v noci-v noci si chodím stýskat

chtěla bych nechat slova v notesu
a přimalovat jen tak vedle mrak
jenže já bývám ve dne němou stařenou
pak v noci-v noci rosím zrak.
Autor jaroslava anna, 26.04.2010
Přečteno 225x
Tipy 17
Poslední tipující: Oťas, ilona, enigman, synanceia, Kajaro, hašlerka, zelená víla, Vjeršotepec, Květka Š., CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak kresli a maluj i v noci...

28.04.2010 15:33:00 | enigman

Úplně úžasně napsáno!:)))Moc pěkné!

27.04.2010 23:43:00 | Kajaro

skvěle napsáno..

27.04.2010 17:18:00 | zelená víla

To je dobré..

27.04.2010 09:23:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí