Oko do duše

Oko do duše

Anotace: ..do té mojí a zřejmě ne jediné, která za to nestojí a ani pravda jenž je ve víně...

A z děvčete jenž mi bylo
k srdci tak blízko
zbyl jen popel a prach
plané vzpomínky hozené nízko

vystoupil jsem ze hry
a cítím se teď jako král
vím kdo je přítel
a taky vím kdo nefér hrál

sedím tu
čekám
sleduju hru
a smekám
voda ve varu
proto si klekám

počkám si na rozsudek
poslechnu si
chyby mé, ale né cizí
a opět se cítím

jako král
Autor Tvůj kamarád Kodein, 26.04.2010
Přečteno 402x
Tipy 7
Poslední tipující: Corax, ilona, carodejka, ziriant, Modrý Anděl, Agniezka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tys dokázal znovu vstát, přivoníš brzy k jiné růži, přeji hodně štěstí.))

03.05.2010 01:33:00 | carodejka

Souhlasím s komentářem pode mnou.
Jinak báseň ej pěkná :)

28.04.2010 19:02:00 | kreckomil

vždy je důležité se opět zvednout..a jít..dál..

27.04.2010 06:44:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí