Svíral mě strach

Svíral mě strach

Anotace: ...

Svíral mě v noci strach
a bezmezná hrůza
však zjevila ses ty -
má desátá múza
Noc nezdá se už
tak děsivě temná
když hladí mne ve spánku
tvoje dlaň jemná

Není už místa
pro temno v srdci mém
když spolu v lásce
navždy už spočinem

A jekot vzpomínek
na samotu temnou
bude jíž, doufám
na věčnost za mnou
Autor Chašmodský, 27.04.2010
Přečteno 284x
Tipy 8
Poslední tipující: Fighting Dreamer, strašidýlko-střapatý, CULIKATÁ, Agniezka, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy jsou noci bláznivé, ale tak hezky. :o)
Jindy trochu mrzaivé, až zebe srdénko...

27.04.2010 05:54:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí