Uzavřená lísková větvička plná pylu dnešní společnosti

Uzavřená lísková větvička plná pylu dnešní společnosti

Anotace: po delší době zase jedna, co nemá logiku..napadla mě..po přečtení pár básniček..smutných..po shlédnutí filmu, po pár setkáních..a po jedné upřímné kávě..SURREALISTICKÉHO MAGICKÉHO UMĚNÍ. Berte s rezervou, díky :)

Uzavařená ústa plná malinových srdcí
šitá nití režnou, svěží..dech
do krve..říkáš..větu
..běžnou..
jak srdce tvé..mě miluje

Lety v oblacích..kvetou
stejně se potácí za kometou
Berou..duši, srdce..
zrak..přechází do oslněné touhy
masek labutích, slova, co
donutí..pokleknout k nebi

Slova vypitá v černé kávě..
ty samá rozsypaná v modré trávě
Podvědomé, André ?

Smutek a potíže..uzavřené do kříže,
co pověsíš si na zeď..
a pak na ten smutek hledíš..rád
Lidé, co Ti budou život brát,
budou lhát jako vosa..i žihadlo věnují
Bodují..jedna - nula
Předhodí Ti..prázdný pytel,
bez dárků
"Darebáku" Ti za rohem říkají..
Zabolí, že ?
Jak prázdná slova..na papíře
Možná psaná v dobré víře..
Neúnosná tíže každé víry..co mění život..
..ve vězení

Nalezené slovo v uschlém blátě,
pamatuji si ho matně
Uzavírám dveře..svých slov
upřímných..nimi nepochopených
cituplných
Uzavírám svůj život za postavený plot,
krví mou i zklámáním dlážděnou,
chtěla jsem..vzlétnout..kdysi

Za klid schovávají agresi,
předhodí výčitky svědomí
strachem Tě oběsí..

Ach..má drahá, kde jsi ?
Autor toulavá naděje, 27.04.2010
Přečteno 271x
Tipy 17
Poslední tipující: Jana M., Judita, jedam, Markéta G., Kajaro, Mbonita, hašlerka, zelená víla, WAYWARD, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsem nadšená, líbí se mi to - taková smršť pocitů, které zasáhly.

06.12.2010 21:54:00 | Jana M.

Jé,to je moc pěkně napsané.Fakt moc dobré počteníčko!

27.04.2010 22:41:00 | Kajaro

skvěle napsáno..

27.04.2010 18:12:00 | zelená víla

Velmi krásně,citlivě napsané,jdu číst znovu,aby myšlenky zapadly přesně tak,jak mají.Jdu
rozlouskávat oříšky:)

27.04.2010 12:27:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí