Se všemi v zemi

Se všemi v zemi

Anotace: Gravediggers canticles

Ječmene klasy jak dlouhé řasy
Šlehají přes nohy plouživé mátohy

Smrdutá stoka na okraji města
Rozkládá mršiny na jemná těsta

Prosící větve, trpící keře
Sklání se nad stokou, jak morové věže

Uložiště duší v hnilobném ovzduší
Je poslední odpočinek na odpadcích plných svinek

Tam stojí kopáč se zabahněným rýčem
Tam končí básník když zostudí se kýčem

Na konci cesty strmá je rokle...
A v ní jsou kříže, zrezlé a zmoklé...
Autor Gravedigger, 20.12.2005
Přečteno 368x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí