Moji mylí rytíři

Moji mylí rytíři

Anotace: před rozpadem Bojovných rytířů ( Hra Travian server5)

Budu hrdě stát
až do konce bojovat
kdo podá mi ruku
bude stát po mém boku?
Pak bok po boku dojdem tam, kde je náš cíl
zajisté, bude to stát mnoho sil
však věřím že lidé schopní a čestní povedou mé kroky
další dlouhé roky
tak pojďme , zvedněme hlavy
přeci tu na servru nejsme SAMI !
Já mladý, nezkušený jsem
však znám co je to být velitel.
Snad proto si tak vážím té
která nás vedla snad poprvé?
Hlubokou poklonu skláním
i smým pokáním.
Já, nebyl vždy dobrý člen
ale BOJOVNÍK je ze mne přeci jen.
věřím že síla je v nás
síla, která nepřátelům láme vaz.
pojdmě tu sílu vzít
společně ji uchopit.
s novým vedením a staronovými členy
vyporádáme se s všemi
kdo se nám do cesty postaví.
Autor R009, 27.04.2010
Přečteno 226x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí