Vážka

Vážka

Anotace: na křídlech vážky ....

Miluješ vážně doopravdy?
A nebo si jen schopný lhář
přetvářku nosíš místo brady
a místo srdce jenom snář.

V labutí písni je tolik smutku
až pláče vrba staletá
stařenka která nezná zloby
pak vyndá z kapsy slunce zář

naděje vzdej se ..neznám návrat
nepátrej po mých myšlenkách
snad dej se ukolébat zvukem co nosí vážky na křídlách

Po měkém polštáři myšlenkách bloudí
sluneční světlo dotyků
a potom poznej lásky tváře
a tisíc jejích převleků
Autor Nefinečka, 27.04.2010
Přečteno 497x
Tipy 3
Poslední tipující: Kara Lee Exl, L. Šebestián Borský
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí