Přijmi svou hořkou hostii

Přijmi svou hořkou hostii

Anotace: ...rakovina...

Přijmi své poslání,
možná bude Ti líp!
Pak zbyde Ti jen pokání,
co poslední halíř z kapsy vyhání.


Přijmi úděl uprchlíka
co ránům utíká do tmy,
v hodinách srdce tiká,
oči samy smutně klopí.

Přijmi poslední hostii,
znič v sobě tu zákeřnou bestii.
Nech ji spát a umřít unavenou,
neusnula´s na věky svou vlastní vinou!!

Tam nahoře snad NAVIDĚNOU...
Autor Dekadence, 27.04.2010
Přečteno 271x
Tipy 2
Poslední tipující: jiljovský, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí