Kýč

Kýč

Anotace: Báseň o kýči! :)

Lavička zahrady a dívka pihatá
a podzim do dlaní a jabloň stoletá
a barvy přírody a kocour ospalý
a košík bez jablek a jabka červavý

Děravej plot a za nim starej pán
a prachu pěšina a žlutý trávy lán
a pohled na dívku co jabka nesbírá
je kýčů přehlíkda co pána zajímá

Kolony magistrál a klakson auťáků
a bordel ulice a bloky baráků
a v nich jsou zavřený moderní rodiny
co tajně ve spánku o kýči snívaji
Autor Orlok, 27.04.2010
Přečteno 304x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji za moc pěknou básničku,mezi rádobi moudrou poezijí
dnešní doby pohladí a potěší .dávám ST

05.05.2010 19:38:00 | jozífek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí